Copy of Instagram Facebook Template (19)

Stockbridge Village Primary School

19/07/2018

“We have just completed an exciting community project in partnership with our key customer Jaguar Landrover. We initially engaged with Stockbridge Village Primary School several months ago when they presented to us their vision to transform a piece of land next to the school known as the orchard.

We agreed to construct a large polytunnel, a story circle of thirty log seats, a fire pit area and to fix screening to the perimeter to make the orchard a more private area.

After weeks of planning we agreed with the school and JLR when we would do the work. We set aside a full week and hit the ground running on Monday morning. The Hollingsworth Group team worked hard from Monday to Friday undertaking all the heavy digging and concreting work. The Jaguar Landrover team fixed the screening and worked on assembling the polytunnel, which proved to be more challenging than they had thought.

It was all hands to the pump on Friday morning to make sure we were finished in time to hand over to the school. School head Jan Smyth was delighted with what we had achieved and said “We are so grateful for what you have done. The new facilities, particularly the polytunnel, will transform how we teach at the school and will provide so many new opportunities for the children”

The project has been a great success and leaves a legacy for the school for many years to come.